,,Regula Nr.1: Niciodată să nu pierzi bani. Regula Nr.2: Să nu uiți niciodată Regula nr. 1. Warren Buffett”

Trăim într-o lume a vitezei și a informației și cu toate acestea, uneori, aflăm prea târziu pentru a putea lua măsuri.

De aceea, am creat acest serviciu, care constă în monitorizarea firmei dumneavoastră, pentru a avea acces rapid la orice informație crucială, ce vă poate afecta afacerea atât din punct de vedere juridic cât  și comercial.

Monitorizăm zilnic firmele din portofoliul nostru și vă informăm ori de câte ori apar litigii noi sau modificări critice în business și, mai mult decât atât, vă propunem cele mai bune soluții de soluționare, a oricărei situații, în cea mai rapidă și profesionistă manieră.

Monitorizăm zilnic:

  • Registrul Comerțului – monitorizarea în RECOM a mențiunilor depuse la dosarul firmei.

Actualizarea informațiilor/modificărilor se face din 2 în 2 ore.

  • Portalul Instanțelor – insolvență și procese în țară – monitorizarea instanțelor de judecată din România pentru identificarea deschiderii unui proces de insolvență sau a altor procese (se monitorizează toate instanțele de judecată).

Actualizarea informațiilor/modificărilor se face zilnic.

  • Arhiva Electronică Garanții Mobiliare – monitorizarea Arhivei Electronice de Garanții Reale Mobiliare pentru identificarea înscrierii unei firme.

Actualizarea informațiilor/modificărilor se face săptămânal.

  • Buletinul Procedurilor de Insolvență – monitorizarea Buletinului Procedurilor de Insolvență pentru identificarea firmelor publicate.

Actualizarea informațiilor/modificărilor se face zilnic.

  • Monitorul Oficial Partea IV – monitorizarea publicării în Monitorul Oficial, partea IV, a informațiilor despre firme.

Actualizarea informațiilor/modificărilor se face zilnic.

  • ANAF – monitorizarea ANAF pentru identificarea schimbărilor în statutul fiscal al firmei (înregistrat în scopuri de TVA, TVA la încasare, contribuabil activ/inactiv sau reactivat).

Actualizarea informațiilor/modificărilor se face săptămânal.

Avantajele cele mai importante sunt :

  • Primiți informații în timp real despre orice litigiu s-ar putea intenta împotriva Societății dumneavoastră și puteti lua măsuri imediate în cazul unui dosar în instanță;
  • Există cazuri în care persoane neautorizate au realizat modificări la anumite firme, chiar ,,furturi” de firme și măsurile nu au putut fi luate imediat de către asociați/acționari;
  • O firmă a fost declarată inactivă sau și-a pierdut statutul de plătitor de TVA din motive lipsite de importanță (sediu expirat etc), însă consecințele pentru companie au fost destul de dramatice, precum pierderea dreptului de deducere sau complicații nedorite privind posibilitatea de a factura serviciile sale;
  • Nu în ultimul rând, aveți acces la informații, atât despre firma dumneavoastră cât și despre alte firme despre care doriți să aflați mai multe detalii, iar informația înseamnă putere;

* Toate serviciile oferite de ROCG sunt prestate de către angajații ROCG cu studii juridice de specialitate în acest domeniu. În cazul în care unele servicii conțin anumite aspecte legale, ROCG va încheia contracte de consultanță juridică cu companii de avocatură, după caz.