Termeni

Vă mulțumim că ați accesat site-ul www.rocg.ro. Prin utilizarea site-ului www.rocg.ro și/sau al oricărui alt serviciu oferit se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și conditțile de utilizare ale site-ului. În cazul în care nu sunteți de acord cu oricare din termenii și condițiile site-ului aveți dreptul de a înceta imediat utilizarea.

Utilizatorii au acces gratuit la site-ul www.rocg.ro. După caz, logarea cu user și parola permite accesul la facilități suplimentare pentru fiecare serviciu și la conținut customizat.

Condiții

Toată informația prezentată pe site-ul www.rocg.ro este furnizată fără niciun fel de garanție, expresă sau sugerată, potrivire pentru un scop anume. Informația prezentată poate include inacurateți de ordin tehnic sau erori de tastat. Informațiile acestui site vă sunt oferite cu bună credință, din surse apreciate ca fiind de încredere. Nu garantăm că informațiile sunt exacte, complete sau obiective.

www.rocg.ro nu va fi răspunzător în vreun fel pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire corectă a informației prezentate pe site și pentru orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de neplăceri.

www.rocg.ro își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile de utilizare fără o notificare prealabilă. Acest site este oferit în această formă fără alte garanții.

Informația prezentată pe acest site are scop pur informativ și nu are caracter angajant, de orice natură, pentru ROCG S.R.L., Expert Negociere S.R.L. sau Expert Servicii GDPR S.R.L.

www.rocg.ro poate conține anumite legături către pagini de Internet ale unor terțe părți. Prin accesarea legăturilor către alte site-uri vă asumați răspunderea de a respecta termenii și condițiile ce guvernează site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni și condiții acceptați implicit faptul că www.rocg.ro nu poate controla, în nici o măsură, conținutul terțelor site-uri.

Prin urmare, www.rocg.ro nu își asumă nici o responsabilitate față de vizitatori cu privire la informațiile de orice natură conținute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizată pentru singurul motiv de a veni în ajutorul vizitatorului site-ului și nu implică sprijinirea de către noi a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri și nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul accesează acele site-uri și le folosește produsele și serviciile exclusiv pe propriul risc.

Proprietatea intelectuală

Întregul conținut al site-ului www.rocg.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea deținătorului domeniului de internet:  www.rocg.ro și a colaboratorilor săi, drepturile de proprietate intelectuală fiind protejate de lege.

Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă.
www.rocg.ro include secțiuni care cuprind conținut în format text, foto, audio sau video care pot fi reproduse sau copiate doar cu acceptul administratorului site-ului.

În cazul în care vreunul din articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența legii dreptului de autor, vă rugăm să ne contactați pentru a putea lua măsurile care se impun.

Data ultimei modificări: 01 decembrie 2018.