,,Nu pot să învăț pe nimeni nimic,  pot doar să-i fac să gândească. Socrate”

CONSILIERE

 

Unul dintre punctele cheie în serviciile oferite de ROCG, care se pot dovedi esențiale pentru activitea dumneavoastră, este acela de Consiliere* în domeniul pieței imobiliare. Ne-am specializat în acordarea de consiliere strategică privind derularea de proiecte imobiliare de la cele mai mici până la cele mai mari proiecte din România.
Combinăm expertiza în acest domeniu cu o excelentă experiență juridică, de management, fiscală și cu alte abilități unice pe care le-am deprins lucrând în acest domeniu și pe care noi credem că nu le vei găsi într-un alt loc și în formatul acesta.

Mai mult de cât atât, una dintre abilitățile noastre este aceea că activăm ca un hub integrat, adică un loc în care să poți să găsești tot ceea ce ai nevoie pentru proiectul tău.

Atunci când este nevoie, te punem în legătură cu: auditori, contabili, firme de construcții, firme de recrutare de muncitori străini,  arhitecți, urbaniști și alți prestatori de servicii cu care noi am colaborat. 

CONSULTANTA

 

ROCG acordă consultanță specializată în problematica guvernanței corporative, în înființarea de noi companii sau în efectuarea anumitor operațiuni de modificare a structurilor actuale. De asemenea, oferim consultanță integrată privind toate procesele în care este implicată o companie prin gestionarea întregului proces necesar pentru îndeplinirea unei operațiuni de la A la Z.
Consultanța integrată se va acorda în funcție de cerințe prin utilizarea unor consultanți financiari, legali, fiscali, tehnici, din domeniile de referință.
Nu vom reinventa roata, dar sigur o vom face să meargă mai bine.

* Toate serviciile oferite de ROCG sunt prestate de către angajații ROCG cu studii juridice de specialitate în acest domeniu. În cazul în care unele servicii conțin anumite aspecte legale, ROCG va încheia contracte de consultanță juridică cu companii de avocatură, după caz.